20121104

Súťaž o lístky na Beániu Architektov

Ahojte, máme pre vás celkom lákavú ponuku. Môžete sa zapojiť do súťaže o lístok na Beániu Architektov. Stačí ak budete zdielať tento post na vašej nástenke a POZVETE SVOJICH PRIATEĽOV NA TENTO EVENT !!!!. A dvaja z vás, ktorých budúci týždeň vyžrebujeme, vyhrajú lístky na túto mega párty. Takže zdielajte.


Ak ste sa rozhodli niekedy vycestovať za britskou hudbou, možno nebudete musieť ísť veľmi ďaleko. V stredu14.novembra v Bratislavskom klube MMC v rámci multižánrovej Beánie Architektov vystúpi dvojica Logistics+Mc Wrec, ktorých zastupuje britský label Hospital Records.



Okrem nich pricestujú z Maďarska dvojičky Dublic ktorí mixujú dirty elektro, house, hiphop, jazz, jungle, funkyalebo čo len chcete dokopy v presne správnom pomere. Beánia bude rozlezená po všetkých komerčných priestoroch budovy YMCA a hudobníci sa vám predstavia na dvoch pódiách(Randal/MMC). Bratia Česi nám požičajú u nás pomerne známu elektro formáciu Midi Lidi a garage punkových The Maggie´s Marshmallows, ktorí vystúpia v rámci svojej tour, začínajúcej v Londýne.



Slovákmi sa line-up len tak hmýri. Našu scénu bude zastupovať bratislavské indie trio Purist, nitrianskaelektronická dvojica zodpovedná za vychýrenú party Rezonation - The Rabbeats. Ďalej sa vám predstaví aj Dj-ská dvojica producentov EmonoizboysDj Yanko KralOlis Bakulu & Slight a Jack JackinPostrocková štvoricaThe Ills vás uvedie na snivú vlnu svojej inštrumentálnej hudby a rok´n´rolloví The Walter Schnitzelsson vám rozhýbu zadky všetkými smermi. 

zdroj: Shiz.sk



svoj e-mail napíšte do komentárov, tam vám budme informovať o vítazovi.!!!

33 komentárov:

  1. marian.tesak@yahoo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. andrea.kobzova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mirosestina@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. erik.vajgel@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. rado.one.sk8@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. petra.vojtekova@post.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. sara.malyszova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. zartinmaujec@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. martina.matheidesova@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. marek.trebula@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. lucy.leitman@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. damian.veis(at)gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. domi.krajci@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť