20110915

DJ? Duo? Trio!

Plaza Restaurant je skupina troch DJov aktívne hrajúcich asi dva roky. Manala, Buki a Chef3, ktorí žijú v Brne, hrajú v tempe okolo 130 bpm, a ich selekciu tvoria prevažne global bass music. 
Na jar tohoto roku založil Chef label Heldenkëllerz, ktorého prvým počinom bola česká dubstepová kompilácia Drops, ktorú produkoval DJ Alyaz (vyšla zároveň pod labelom Biggboss). Na tejto kompilácii vyšiel takisto remix od Chef3/Plaza Restaurant na skladbu Poď Von od Karaoke Tundry. 
Heldenkëllerz vydali v lete sampler, na ktorom vyšiel prvý oficiálný singel Plaza Restaurant - I Know. Do konca roku chystajú vydať EP. 
Druhým rokom pokračuje pravidelná brnenská párty Intergalactic, na ktorej sú residentami, a kam si pozvali DJiv ako např. Dmitry, Z-Kat, Bad Mojo, Embryo, Cuffia, Funk Halen (Electronic Bitches), Rave boy, Smack, Chik, Dubsteblog DJ's (Dirty Little Toaster & Stifler) & Heldenkëllerz DJ's (Alyaz, Schwitz, Paul Gate, Ondryk), a zo známejších českých klubov hrali napr. v Perpetuum, vo FPléde, v Roxy... 



Facebook
Soundcloud

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára