20110917

SK, CZ....UK! Z-Kat!


/Electrostimulation Records/


Po tom, čo 6 rokov experimentoval s mnohými electro štýlmi, sa londýnčan Z-Kat pustil do divokejších projektov ako napríklad "midget house", "screech wobble" a "death juke".

V roku 2008, Z-Kat a jeho dlhodobý kamarát a známy producent Kanji Kinetic, založili rôznorodý netlabel Electrostimulation Records. Ich spolupráca však začala o tri roky skorej, keď spolu tvorili industrial metal.
Z-Kat spolupracoval aj s ďaľšími hudobníkmi ako Celloman, SKT, Nonewyork, Ricorb a Samara, a jeho spoločný debut single so Sannou Hartfield "Under Your Kilt" podporovali dji ako AC Slater, Starkey, Warlock alebo Tvyks. V auguste 2010 bol vydaný jeho prvý album Pseudoscientific Quackery, a v roku 2011 vydal Z-Kat veľa trackov pod labelami ako Lamat, Bass Hound alebo Mutant Bass records.

Od roku 2009 našiel Z-Kat svoj domov v Prahe, kde s DJom dMIT.RY(ktorého ste mali možnosť vidieť aj na poslednej Rezonation) reprezentujú párty Neo Violence. Z-Kat hral po boku mien ako Drop The Lime, Atomic Hooligan, Borgore, Warlock, Kanji Kinetic, atď...

Soundcloud
Facebook

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára