20110909

Finally! Rezonation #6 presents Raavn


(SK, tapesnotdead.com / ABTC Recordings)



Raavn je exportom slovenského kontrolerizmu.“


Udivujú Vás videá chlapcov tvoriacich hudbu na blikajúcich plastových mašinkách? Týchto hrdinov máme aj na Slovensku, jedným z nich je momentálne v Bratislave usídlený Raavn. Tento producent a performer je doma známy iba úzkej skupine ľudí napriek tomu, že jeho sety a guestmixy zneli už v krajinách ako Austrália, Argentína, Čína, alebo UK, i keď nikdy nehral doma na Slovensku. 

Vo svojej radio show „Setwork“ syndikovanej v niekoľkých net-rádiách s celosvetovou pôsobnosťou v súčasnosti prezentuje hĺbavejšiu hudbu, tech-house, a čo-to aj z konzumnej progressive scény. Na javisku dáva prednosť tvrdšiemu elektru, bass music a dubstepu. Zvláštnym poznávacím znamením je zostava kontrollerov zozbieraná a vyladená na mieru, ktorá mu umožňuje zahrať unikátne sety.

Z ostatných hudobných aktivít sa dá spomenúť produkcia svojského povrchného techna, písanie pre Splash! magazín, či vlastný label ABTC Recordings, na ktorom vyšlo v prvom polroku slušných 7 releasov.

Raavn hrá live sety cez Ableton(ak Vám to niečo hovorí), takže sa môžme sa tešiť na jeho kreatívne, ale tiež prvé vystúpenie na Slovensku.


 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára