20130207

Rezonation #11 - Vyhraj lístky

Po viac ako pol roku sme tu znova s 11. pokračovaním tejto supertruper najvačšia elektronická party v Nitre, a opäť v starej dobrej Novej Pekárni, 23.2. Opäť bude rezonovať len to najlepšie z elektronických žánrov, a opäť ťa dorazia najsilnejšie basy a stroboskopy v celom meste - je sa na čo tešiť.

Ak chceš vyhrať lístky, napíš svoj mail do komentu, a zdieľaj udalosť. Výhercov vypíšeme 22.2. na udalosti tu: REZONATION event




TRUSTY(UK)

Šéf značky TVL (Ty Vole!?), DJ, producent, promotér, grafik a video maker v jednej osobe. Je to music lover, ktorý sleduje najnošie veci na scéne. Jeho záber je široký a sety sú energetické. Trustyho Ty Vole!? párty sú čím ďaľej oblúbenejšie vďaka pestrosti a kvalitným účinkujúcim. Tracky vydává na labeloch TVL, Meanbucket a IO Lab. Má za sebou nezpočetne veľa remixov a spoluprácí. Točí videoklipy nielen pre sebe, preto netreba zabudnúť na 'Železobeton' pre MVP alebo 'Massage Creep' od Trusty & Freezer. Trusty nespí a neustále chystá nové mixy a tracky. Jeho aktuálna tvorba nabrala nový rozmer. Posun je poznať po všetkých stránkach, takže sa máme na co tešiť.

www.facebook.com/trustybeats
www.tyvole.co
www.mixcloud.com/trusty
www.soundcloud.com/trusty


STIFLER SELECTA(CZ)

STIFLER SELECTA patrí jednoznačne k tomu najlepšiemu, čo môže česká dubstepová scéna ponúknuť. Zakladateľ úspešného medzinárodného brandu DUBSTEBLOG, moderátor rovnomennej relácii na Rádiu Spin, promotér a v prvom rade DJ s vynikajúcim citom pre výber toho najlepšieho, čo zrovna hýbe svetovou dubstep scénou. V uplynulých dvoch rokoch hral takmer na každej zásadnej dubstepovej akcii v ČR a má za sebou aj niekoľko úspěšných vystúpení v Maďarsku, Poľsku a na Slovensku. Spoločne so svojou crew DUBSTEBLOG udáva směr v progresívnych podžánroch dubstepu a stará sa o to, aby česká scéna smerovala tým správnym smerom. Ako residentného DJa ho môžete pravidelne vidieť v pražských kluboch Cross Club a Chapeau Rouge a ako headlinera na mnohých akciách po celej ČR.

https://www.facebook.com/stifler.selecta
http://www.facebook.com/DUBSTEBLOG
https://soundcloud.com/stifler-selecta
https://soundcloud.com/dubsteblog-special

UFFE

Vlastným menom Michal Pivarči. O elektronickú hudbu sa zaujíma od roku 2003. Prvý kráť sa postavil za gramofóny v lete 2007. Je DJ aj promotér v jednej osobe. Začal organizovať vlastné akcie. V roku 2008 sa dal dokopy s DJs Tukom a Zeli-nelim a založili spoločný booking electronicmusic.sk kde neskôr k sebe privítali aj DJ Mikisana, DJ Korintana. Je rezidentom a organizátorom pravidelných klubových nocí Electronc sounds neskôr premenovanej na Electronic music podľa bookingu, ďalej je organizátorom party pure Energy 4you, Underground, Mirror Underground, Urban Sound a open air festivalu Undercastle. V lete roku 2008 a 2009 si zahral na festivale Bee Free. Od roku 2011 robí spolu s Madbasom svoju promo party s názvom Bass Connectiono ktorá sa nesie v štýle electro, electro house, fidget house, dubstep a drum n bass. V roku 2012 odznel jeho electro a fidget set v radio show Dance Exxtravaganza na rádiu Europe2.

http://www.electronicmusic.sk/sk/dj-a-producenti/profily/15-dj-uffe



19 komentárov:

  1. marian.tesak@yahoo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Indulgence.grunge@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. petra.vojtekova@post.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. medusovalenka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. matejko.kovac4477@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. matej.ondrejicka@yahoo.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. jakub.jurco117@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vanesa.proksova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť