20120118

Rezonation #8 - Rawfare

Po poslednej mega párty, a dlhšej pauze, sa konečne tešíme (minimálne my dvaja) na ďalšie pokračovanie Rezonation, ktoré sa odohrá 25. 2. kde inde ako v Novej Pekárni. Tak ako vždy, aj tentokrát máme pre Vás prichystanú nádielku skvelých zahraničných, ale aj domácich djov.
Rawfare je jedným z mála djov, ktorých sme chceli zavolať už od prvej akcie. Je síce rodák z Bratislavy, ale za domáceho dja v pravom slova zmysle sa považovať veľmi nedá - posledné 3 roky strávil hraním v zahraničí, a najmä v najlepších kluboch Amsterdamu, kde sa predstavil po boku Proxy, Gtronic, Mightyfools, Klipar, Aerotronic, alebo Blende. Nerád o svojom mene Rawfare hovorí iba ako o alter-egu, ale skôr pre neho znamená projekt, a potvrdzuje to aj jeho tvorba. Už po pár mesiacoch v Holandsku dostal ponuku od Basserk Records na vydanie vlastného EP Earcleaner. Spolu s Floor Luv (ktoré sa s remixami od Keatch, Distrakt, Shock & Awe stalo najpredávanejším na Basserku), a najnovším Angry Birds teda dokopy Rawfare vydal tri epčka.
Okrem vlastne tvorby neustále pracuje na remixoch pre SebastiAn-a (megaúspešný bootleg), Distrakt alebo  kapelu Capacocha. Jeho tracky sa cez Basserk dostali do playlistov djov ako Felix Cartal, Kanji Kinetic, The Subs, Hostage, Mightyfools, Geht's Noch, Aerotronic, Mustard Pimp, alebo Keatch.
Medzi najznámejšie a najprestížnejšie párty, na ktorých Rawfare hral, patrí určite Amsterdam Dance Event.

Rawfare nahral ako prvý mix pre slovenský internetový elektro magazín Splash, a podľa nás aj najlepší.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára