20111107

Stereo Killaz na Rezonation #7 už 19.11.

Siedme pokračovanie najväčšej elektronickej párty v Nitre sa odohrá za menej ako 2 týždne, takže by bol najvyšší čas Vám predstaviť headlinera.

Projekt Stereo Killaz začal spoluprácou 2 kamošov v lete 2003. Najpr to boli staré efekty drum & bassu, breakbeatu, a electra. Na začiatku hralo zoskupenie ako dj a mc, ale neskôr jeden z členov opustil projekt. Odvtedy je Stereo Killaz sám, a jeho hlavným cieľom je intenzívne mixovanie štýlov ako electro,bassline,dubstep a house.
Stereo Killaz vydal množstvo trackov cez známe labele ako napríklad Monkey See Monkey Do Recordings/Sick recordings/Sick Society a najmä známy label TOP BILLIN. Vydal veľa remixov pre maďarských, ale aj zahraničných producentov a djov. Rádio Sety Stereo Killaz hralo aj mnohokrát aj rádio BBC v programe dja Kissy Sell Out-a v programe ‘Kissy Club‘. Tento známy dj ho dokonca aj požiadal o remix, ktorý nakoniec v roku 2009 skončil na decembrovom cd magazínu Mixmag(!!!).
Jeden z najoblúbenejších djov v maďarsku je aj promotérom Trasher párty v Budapešti, a hráva po celej Európe.
V poslednej dobe sa začal Stereo Killaz zameriavať na produkciu a hranie dubstepu, ale jeho sety sú často rôznorodé. Má rád tvrdší štýl, presne tak ako aj my na Rezonation J
Stereo Killaz si zahral popri obrovských menách ako Skrillex, Designer Drugs, Hostage, Benny Benassi, Bare Noize, Dada Life, Crookers, Pendulum, The Bloody Beetroots, We have band, Last Japan, Gigi Barocco, Modek a mnoho ďaľších.
Popravde, máte sa načo tešiť.


Facebook event

Facebook
Soundcloud
Mixcloud

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára