20120622

Rezonation #10 - 30/6/2012 @ Checkpoint Pub

Pridite na okruhle desiate pokracovanie najvacsej nitrianskej electro/dubstep uz 30. juna v Checkpoint Pube, Nitra. Hostami budu budapestianske dvojicky Dublic, ktori maju za sebou hranie takmer uz po celom svete, osvedceny dj MNNiA, ktory u nas hral vo februari(a zozal maximalny uspech), a takisto aj trnavske duo Boyees. O warmup sa v b2b sete postara DJ Mikro s rezidentami The Rabbeats.





Lineup:

Dublic (HU)
MNNiA
Boyees
DJ Mikro vs. The Rabbeats

Start: 21:30
Miesto: Checkpoint Pub/Club


Dublic(HU)

Dublic su dvaja madarski bratia-dvojicky dji a producenti z budapestianskej undergroundovej sceny, ktori hraju vsetko od dubstepu, breakov, electra, moonbahtonu az po drumandbass. Ako dji hrali popri Knife Party, Foreign Beggars, Krafty Kuts, Miles Dyson, Modestep, Stanton Warriors, Utah Saints, Funtcase, Sub Zero, A. Skillz, Bar9, Cutline, 16bit, Skism aka Ctrl Z, High Rankin, Crissy Criss, Gemini, a mnoho dalsich.
Ich hudba je v zvacsa zalozena na hip hopa s prvkami funku. Casto tvoria re-edity a re-reduby, ale aj mashupy, ktore hravaju Krafty Kuts, Dub Pistols, Dj Icey, Lady Waks, Stanton Warriors alebo znami madarski Dj Palotai.

Okrem tvorby hudby sa Dublic s tiez venuju organizacii party 'Future Music', na ktorej hostovali umelcov ako Document One, Drumsound & Bassline Smith, Miles Dyson, Cutline, Munchi, SKisM, Funtcase, atd…

https://www.facebook.com/dublicmusic
www.soundcloud.com/dublic

MNNiA(HU)

MNNIA, alebo My nickname is Artimus, je maďarský dj a producent, ktorý začal s tvorbou v roku 2009, a pravidelne hrávať ako dj v roku 2010. Vydáva cez vydavaťelstvá Bombeatz Ink a Central Station Records.
Najpr produkoval electro tracky, a jeho bootletleg pre Underdog Project odznel aj v show Kissy Sell Out-a na BBC Radio One. V poslednom čase sa však presunul skôr k dubstepu, a má na svedomí aj remixy trackov Avicii & Sebastien Drums - My Feelings For You, alebo Diplo - Horsey.
MNNIA spolupracoval s budapeštianskym tímom Trasher Party, ale v roku 2012 sa presunul k Feel Good Inc. Obe majú na svedomí najväčšie maďarské electro a dubstep párty. Mnnia bol naposledy bol na turné so Stereo Killaz, a supportoval Skrillexa, Borgore, GTronic alebo Gigi Barocco.

https://www.facebook.com/mnnia
http://soundcloud.com/mynicknameisartimus




Boyees


https://www.facebook.com/pages/Boyees/242412919145054

DJ Mikro


J Mikro je mladý chalanisko, ktorý sa venuje hudbe od svojich 14tich rokov a je ňou niekedy doslova posadnutý. Do hudby vkladá svoju dušu a hrá zo srdca. Na začiatku svojho pôsobenia hrával striktne hip-hop a priučil sa rôznym technikám, ktoré v sebe zahŕňa turntablism - scratch, beat-juggling. Neskôr sa začal venovať aj hraniu iných žánrov z ktorých najviac dominujú Electro-House, House, Hip-hop. Taktiež ho uchvátila hudba alternatívnych žánrov a môžete ho vidieť na akciách, kde drtí Dubstep a Drum&Bass. Jeho vystúpenia sú vždy okorenené nejakými zaujímavými skrečmi, čo samozrejme dotvára jeho party sety na rôznych akciách. Tieto sety sú zväčša dosť eklektické, čo znamená, že zapája viacero žánrov dokopy, čo vytvára spojenie v ktorom sa objaví aj nejaké oldies, dnb, funky, dubstep.
DJ Mikro na koncertoch taktiež kryje chrbát raperovi, ktorý si hovorí Vagabund. Počas koncertov, alebo vlastných hraní si Mikro zahral po boku ľudí ako Rytmus, Ego, DJ Hajtkovič, Čistýchov a Mišo Biely, Kaidžas a DJ Lucco, A.M.O. , DJ Kappa a ďalší...

https://www.facebook.com/DJMIKROsk

The Rabbeats

https://www.facebook.com/pages/The-Rabbeats/109592875786011









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára