20110119

Headlinerom je TMX

Sme hrdí predstaviť Vám TMX-a, ktorý je práve teraz jeden z najzaúmavejších maďarských djov/producentov a ktorý úplne zmenil maďarskú párty scénu posledných pár rokov.
Prejavil sa v roku 2007, kedy založil djsko-promotérske zoskupenie Kollektiva s ich vlastnou párty sériou Kollektiva Klub. Podobne rýchlo, ako sa stal TMX dj-om, sa aj ich akcie stali najobľúbenejšími v Budapešti.

Kollektiva Klubs sa odohrávali 2 roky v preplnenom Merlin Club, tím dokonca aj vyhral ocenenie "Best organizer team of Hungary in 2009" (Antropos).

Medzitým sa TMXovi poriadne naplnil kalendár vystúpeniami a stal sa aj jedným z najlepších djov v Maďarsku(top 8 dj's of Hungary - Soundhead). Začal produkovať mash-upy spájaním jeho obľúbených trackov and samplov, z ktorých niektoré hrajú svetoví dji. V roku 2008 spravil remix old-schoolovej rave hymny "Far Out", ktorý sa presadil v Londýne ako tanečná bomba všetkých párty. Hrali ju dj-i ako Kissy Sell Out, Hostage, Foamo alebo aj Larry Tee v New Yorku. Jeho remixy predstavilo aj BBC Radio 1 a TMX bol zaradený Kissy Sell Out-om do jeho týždennej sekcie "Young Blood" a ten ho aj zazval najcoolovejším chlapíkom z Maďarska.

Koncom roka 2010 predstavil svoju novú značku Sticky Beats - nová párty postavená na čoraz viac obľúbenej disco hudbe(electro, house, fidget...). Prednedávnom začal TMX spolupracovať so spevákom/lídrom skupiny Kolin(víťaz MTV EMA - Best Hingarian Band and Album) a začali pracovať na štúdiovom electro-pop albume.
TMX každoročne hráva na obrovských festivaloch ako Sziget a Balaton Sound, objavil sa už aj na MTV a v pár časopisoch(Glamour, Vice Magazine, atď...). Momentálne sa hlavne sústreďuje na kvalitu electronickej hudby a neustále pracuje na nových nápadoch ako uznávaný DJ, producent a líder značiek Kollektiva a Sticky Beats.

TMX má aj pomerne obšírny a veľmi zaujímavý zoznam svetovo známych djov, po boku ktorých hral:

2manyDJs, Busy P., The Bloody Beetroots, SO ME, Kissy Sell Out, Larry Tee, Yuksek, Jaymo, Andy George, Foamo, A1 Bassline, Alex Metric, Trevor Loveys, Hostage, Lee Mortimer, His Majesty Andre, Calvertron, Rico Tubbs, Sharkslayer, John B, Vicarious Bliss, Don Rimini, Fake Blood, Partyshank, Blatta & Inesha, D.I.M., Kavinsky, Feadz, Mr Flash, Mighty Fools, Dem Slackers, Buffet Libre DJs, Rex the Dog, Bo$$, Moulinex, Sidechains, The Lovely Jonjo, Blende, Bryan Cox, DatA, The Toxic Avenger, Fukkk Offf, Dirty Disco Youth, Les Petits Pilous, Kate Boss, Shir Khan, Skull Juice, etc..





Na svojom Soundcloude má pár zo svojich remixov a promo mix. My Vám ponúkame jeho najnovší set, ktorý nahral len pred pád dňami.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára