20110117

Príde aj Terrorista !!!

Na Rezonation #3 príde zahrať aj český dj a producent Acustic Terrorist. Objavil sa na klubovej tanečnej scéne už v roku 1998, kedy začal experimentovať nielen s mixovaním, ale aj s produkciou vlastnej tvorby. Začínal pôsobením v úspešnom soundsystéme, s ktorým sa objavoval najmä na free parties. Čoskoro sa dostal do širokého povedomia hudobnej scény a ponuky na vystúpenia v kluboch na seba nenechali dlho čakať. Od roku 200 sa zameriava najmä na elektronickú tanečnú hudbu, hlavne electro, disco house alebo minimal.
Od roku 2002 vystupuje vo všetkých brnenských kluboch ako napríklad Fléda, Perpetuum, Boro, Favál, Mersey, Rock Hell, Edison's Garden, Coffee House alebo Babylon. Postupom času prerazil aj v Prahe a partypeople ho dodnes môžu vídavať za mixážnym pultom v Roxy Klube, Radosť FX, Chapeau Rouge, Bordo, Abaton, Harfa, Pekelnej Bar, Friends alebo Cross Club. Po Brne a Prahe sa úspešne dostal aj do ďalších klubov po celej Českej republike. Behom festivalových sezón sa objavil na akciách ako Rotor Jelenec, Burning Beats, Designblok, Nu Lom Sound, Písecký Majáles, Sázavafest a mnoho ďalších.
Nemožno zabudnúť ani vystúpenia na Dance Music Awards, Free Mondays, Clash!, Itch My Hahaha, Full Moon, Elektra, Vohoz party, Midweek, Recyclit party, Bulva Fabula, Simple Samole a Diesel Fashion Show.
Zahral si aj poboku velkých mien – Dane Deacon, Luke Slater, Noisy Pig, Eric Besier, Monosurround, Dave Navarro, atď.
Od roku 2008 je rezidentom fresh&fashion nurave-electro party Latex, ktorá sa koná prevažne v pražských kluboch. Po veľkom úspechu sa párty rozrástla na Error Party, GhettoBass, Tic Tac and Let's Dance. V roku 2008 Acustic Terrorist tiež vydal svoj prvý album s názvom Disco Itch pod záštitou Wazzotic Records.

Nadejný projekt a dj Acustic Terrorist, ktorý hrá už kopec rokov, sa Vám predstaví v electro-bassline-dubstepovóm sete.









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára